«Орки ставлять українців  перед вибором: або визнати «расійську власть» публічно і працювати на загарбників, або не визнаєш - і тебе відправляють воювати проти України, і третє – розстріл, - наголосив очільник Луганщини Сергій Гайдай. - Заступник керівника Щастинської міської ВЦА Володимир Тюрін (на знімку) зник 4 березня. Окупанти забрали його і вивезли в невідомому напрямку, зв‘язку з ним немає. 

Щодня на окупованих територіях зникає безліч активістів з проукраїнською позицією. Їхня доля невідома. Мішок на голову - так росіяни намагаються скорити наших людей.
Виходячи з ситуації, що сталася з Іваном Федоровим - Мелітопольським міським головою (він перебував у полоні в окупованому Луганську, вчора його обміняли на дев'ятьох россолдат, Іван вже вдома), залишається сподівання, що Володимир Тюрін – живий, скоро його зможуть обміняти, і він повернеться до родини. Україна своїх не кидає. Віримо, сподіваємося…». 

Сьогодні Віце-прем‘єр-міністерка Ірина Верещук заявила, що Україна посилює роботу з визволення захоплених у полон цивільних українців. Зокрема було названо ім‘я Володимира Тюріна.

Фото з Фейсбук-сторінки Сергія Гайдая.