«Ворог намагається вести штурмові дії та вогневі нальоти на переважній більшості напрямків. Основні зусилля зосереджує на спробах захопити населені пункти Сєвєродонецьк, Рубіжне, Попасна, - повідомив очільник Луганської області Сергій Гайдай. - В районах населених пунктів Сиротине та Метьолкіне окупанти здійснювали авіаційні удари по цивільних об’єктах. У напрямку на Сєвєродонецьк рашисти здійснили спробу проведення наступальних дій, але успіху не мали, зазнали значних втрат та відступили». 

В районі Рубіжного, за підтримки артилерії, російські окупанти продовжували закріплюватись у західних та північно-західних частинах міста, здійснювали перегрупування, але успіху не мали.

На напрямку Первомайськ, Лисичанськ ворог намагається здійснювати вогневий вплив на наші війська з метою стримування дій підрозділів Збройних Сил України.

Очільник Луганщини також повідомив, що зранку минулої доби російські окупанти вчинили обстріл житлових районів міста Кремінна.

«У місцях обстрілів, поблизу приватних домоволодінь, немає жодних військових об'єктів, блокпостів та навіть об’єктів інфраструктури, - наголосив Сергій Гайдай. - Ціла вулиця опинилась під вогнем російських «Градів». Рашисти навмисно обстрілюють житлові квартали, де мешкають мирні громадяни. Поліцейські документують чергові військові злочини російських військ.

На знімках: Бойові дії в містах Луганщини.

Фото з Фейсбук-сторінки Сергія Гайдая.