У районі Рубіжного ворог закріпився на західних та північно-західних околицях, робить невдалі спроби здійснити вихід до південної частини міста. Тривають бої за місто Попасна.

«Дзуськи вам, рашисти, а не Луганська область! – наголосив очільник Луганщини Сергій Гайдай. – Рубіжне та Попасна – українські. Бої тривають. Окупант не просунувся. Гірське, Кремінна, Лисичанськ, Сєвєродонецьк – українські. Постійно під обстрілами.

Інфраструктура, комунікації – ремонтувати немає чого, настільки орки все зруйнували. Тим не менш, наші герої – комунальники, газовики, електрики та інші – намагаються з нічого створити щось. І це працює.

Наприклад, у Лисичанську після 10-денної темряви в мікрорайонах 40 років Перемоги, Молодіжний, частково Центральний, Дружби народів з’явилося світло. Мобільний зв‘язок кульгає».

Надважливі очікування пов’язували на Луганщині з сьогоднішнім днем. 19 березня має запрацювати гумкоридор для доставки гуманітарної допомоги, і до громад області мають надійти їжа, вода і медикаменти.

Фото – зі сторінки у Фейсбуці Сергія Гайдая.