Однак... Це ж саме фото використовується пропагандистами Мордору вже тиждень !!! з легендою про "звірства Азову в Маріуполі".  Про це пише на своїй сторінці у Фейсбук військовий фахівець із стратегічних комунікацій Тарас Дзюба. Аналізуючи інформацію з цією світлиною він робить висновок, що  злочини орків в Бучі та інших українських містах, це - не афект !!! (або не завжди афект). Це - повністю спланована акція! Причому, фото і відео своїх звірств та знущань путінські нелюді скидають російським пропагандистам, які потім використовують для звинувачення у злочинах українських воїнів.


Дане фото розповсюджувалось з прив'язкою до Азову та Маріуполю не тільки на ресурсах та в телеграм-каналах Мордору, але й на європейських та китайських ресурсах.  
«Показово, що після його публікації безпосередньо з місця злочину, воно почало масово зникати з Твіттеру. Однак все почистити не встигли.
Вважаю, що плановість злочинів має стати окремим напрямком їхнього розслідування», -- пише Тарас Дзюба. 

У підтвердженні  тези про не випадковість звірств російської армії аналітик наводить статтю, яка була опублікована  вчора на сайті ОФІЦІЙНОГО видання Мордору "РИА НОВОСТИ" під назвою "Что Россия должна сделать с Украиной". В ній вже відверто йдеться про знищення українців як нації, а терор цивільного населення, масові вбивства навіть заохочуються.