Комітет з питань фінансів, податкової і митної політики звернувся до Міністра туризму Болгарії Христо Проданова, Голови Комісії з питань туризму при Народних зборах Болгарії Илина Димитрова, Голови Міністерства туризму Республіки Кіпр Савваса Пердиоса з проханням розглянути можливість розміщення дітей військовослужбовців Збройних Сил України до дитячих таборів на період літній сезон 2022 року.

Від імені Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики висловлюємо вдячність за підтримку України в її боротьбі за свободу та незалежність від початку російського військового вторгнення. Ми цінуємо допомогу європейських друзів на військовому, економічному та фінансовому рівнях.

24 лютого 2022 року Російська Федерація здійснила нечесний і жорстокий військовий напад на сусідню державу - нашу країну. З початку вторгнення російські війська систематично обстрілюють житлові квартали, школи, лікарні, пологові будинки, дитсадки тощо з ракет і бомб, а також із забороненої міжнародними конвенціями зброї. Ці військові злочини вчиняються проти мирного населення в Центральній Європі щомиті, поки ви читаєте цей лист.

 Останніми днями світова спільнота стала свідком жорстоких і безжальних злочинів росіян проти мирного населення Київської області. На жаль, в інших частинах України досі відбуваються воєнні злочини, і єдиний спосіб їх зупинити - зупинити агресію. Світ чинить опір агресору шляхом введення економічних санкцій, щоб ворог ніс втрати. Збройні Сили України та її громадяни щомиті захищають Україну, а Україна захищає весь світ.

Але нам потрібна ваша підтримка - війна, яка знаходиться всього за кілька сотень кілометрів від кордонів вашої країни, триває так довго, що люди, особливо діти, не пам’ятають інших часів, адже кожен день стає викликом. Виклик вижити. Найбільше в геополітичній суперечці втрачають люди, а особливо діти. Щодня бачиш картину світу, в якому ростуть українські діти. Враховуючи вищевикладене, просимо Вас розглянути можливість розміщення дітей військовослужбовців Збройних Сил України до дитячих таборів у Вашій країні на період літній сезон 2022 року. Ми впевнені, що спільними зусиллями на різних рівнях демократичний вільний світ незабаром подолає криваву і жорстоку тиранію, свідками якої ми сьогодні.

 Ми продовжуємо нашу боротьбу.

 Свобода переможе. Тиранія впаде.

Інформаційне управління