«Он поехал помогать мирным, а вернули в цинке», – написала сестра російського загарбника.

У цій фразі – вся сутність та увесь когнітивний дисонанс «русского міра».

Про це пише на своїй сторінці у соцмережі віце-прем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації  України Михайло Федоров. І провадить далі: «Наша команда продовжує роботу з розпізнавання облич вбитих загарбників та пошуку їхніх профілів у соціальних мережах з використанням штучного інтелекту. Потім за допомогою соціальної інженерії ми знаходимо рідних чи друзів і повідомляємо їм правду. Діалоги виходять різні, а деякі народжують справжні «крилаті вирази».

Ми знайдемо кожного родича чи друга цих вбивць та мародерів і донесемо до них правду про те, який насправді їхній «русский мір» та скільки болю вони завдали нашій країні…».

А й справді! Хто чекав на вас тут із вашою допомогою? Хто просив порятунку? Ви прийшли будувати школи й дитячі садочки, а вам не дають це робити?

Ви облаштовуєте дороги й мости, а вам ставлять палиці в колеса? Ви орете землю й вирощуєте сади, а кляті «біндеровці» тільки те й роблять, що перешкоджають?

Від чого можуть врятувати цивілізованого українця особи, які не знають, що робити з оливковою олією! Вони розливають її в чарки і намагаються пити, як якусь настоянку глоду!

Чим можуть зарадити цивілізованому українцеві дрімучі й немиті особини, у яких від побаченого унітазу та умивальника у дачному будиночку українця стався культурний шок і справжнє потрясіння, яке навряд чи вдасться викачати… яйцями!

Кого ти прийшов рятувати, немитий злодюжко, який тягне все, що побачить на своєму шляху: вживаний акумулятор, лису гуму, набір електроінструментів, жіночу білизну!..

«Що це за люди й діти у цивільних автомобілях?» – запитаєте ви. 

Пояснимо.

«Це – українці, яким вдалося втекти від російських загарбників з Маріуполя, Мелітополя та Херсонської області. Цивільні та діти, які пройшли крізь справжнє пекло, прибули до пункту евакуації в Запоріжжі. Не забудемо, не пробачимо», – пише на своїй сторінці у соцмережі міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Це вони не схотіли ні порятунку, ні «русского міра» і чимдуж кинулися світ-заочі. Тільки б подалі від рятівників!

А закінчити хочеться на оптимістичній ноті. Натрапили у мережі на таку цікаву інформацію. «ТимКомуТреба» дано команду знайти і притягнути всю зграю знавіснілої худоби, що «погуляла» в Україні. Під Києвом!

Залучені, кажуть, кращі з кращих. Підозрюємо, що авторитетний Моссад та інфернальний – на московії – кадировський виводок нервово закурять.

Ще більше підозрюємо, що не все буде публічним, але кожен «асвабадітєль» сто разів пошкодує про те, що йому тато з мамою причепили стручок, а якщо ще ширше, то взагалі, що краще було б не з'являтися на світ. Ці покидьки навіть серед слухачів кобзона матимуть вигляд недоскладеного лего…».

Гадаємо, це не той випадок, коли треба чекати закінчення війни, полювання, схоже, вже розпочалося.

Фото з відкритих джерел.