Світ почув Україну. Такий загальний висновок звучить після історичної (без перебільшень) зустрічі глав обороyних відомств та начальників штабів понад сорока  держав світу. 

Одночасно на тлі потужної міжнародної підтримки спалахнули пожежі на базах паливно-мастильних матеріалів та боєприпасів, що розташовані у прикордонних з Україною територіях рф. Такий збіг обставин може вказувати на те, що відбувається перехід до нової стадії протистояння з агресором. Експерти не виключають, що на цьому етапі можуть перетинатися інтереси не лише України й країн світової демократії, а й частини російського істеблішменту.

Аналітики обережно констатують:України вступила в нову епоху взаємодії у світі і на полі бою. Ця взаємодія вже не просто про зупинення ворога, а про його безперечну капітуляцію, тобто повну українську перемогу в кордонах 19 лютого 2014 року.

Очевидно, зараз варто почути думку держсекретаря США Ентоні Блінкена щодо того, чи атакувати об'єкти на території Росії: «Питання полягає в тому, чи мають українці здійснювати дії, які виходять за межі їхніх кордонів. Мій погляд полягає в тому, що їм життєво важливо робити все необхідне для захисту від російської агресії. І вибір тактики в такому випадку – це їхнє рішення»…

Фото з відкритих джерел.