Понад 300 випускників-піхотинців Національної академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного відзначені високими державними нагородами, 15 з них удостоєні найвищого звання Герой України. У боях за Україну вони виявляють найвищий патріотизм, мужність та жертовність.

З нагоди Дня піхоти начальник Національної академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук (на знімку) привітав курсантів навчального закладу, які здобувають фах офіцерів-піхотинців, а також їхніх наставників.

В Академії вшанували світлу пам'ять піхотинців, які поклали своє життя за Україну. На жаль, у боротьбі з російськими окупантами героїчно загинули понад 40  випускників Академії…

Генерал-лейтенант Павло Ткачук вручив кращим піхотинцям Національної академії відзнаки та подарунки від Головнокомандувача ЗС України, командувача Сухопутних військ ЗС України та від керівництва Національної академії. 

«Дорогі побратими та посестри – воїни-піхотинці! Ще раз щиро вітаю вас із вашим днем. Нехай ваші досягнення стануть запорукою безпеки Батьківщини та послужать примноженню славних бойових традицій Національної академії сухопутних військ!», – зазначив Павло Ткачук. 

Фото Національної академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного.