Навіть стати участником цього щорічного конкурсу не так просто, бо прискіплива комісія допускає на нього тих, хто справді вразив своїм талантом. Ксенії Коченковій із Василівки, що в Запорізькій області, вдалося під час кастингу переконати членів комісії, що її виступ перед багатомільйонною аудиторією не буде пересічним. Вони допустили її до участі, й українка їх не підвела. Глядачам конкурсу «Греція має талант» вона представила професійний спортивний танець на жердині, який виконала з високою майстерністю та незвичайною легкістю. Місцеві ЗМІ зазначають, що  Ксенія підкорила своїм виступом не тільки членів жюрі конкурсу, а й багатьох телеглядачів. Талант дівчини забезпечив їй місце у фіналі, до якого пройшли лише 12 претендентів на перемогу.

У фіналі вона виступила з новою програмою і заслужила оплески глядачів, які були в залі. Переможцем конкурсу «Греція має талант» в результаті електронного голосування став  Константінос Цамадос, який підкорив серця глядачів виконанням грецьких пісень. Але голова журі Ставрос Свігос зазначив, що виступ Ксенії Коченковій прикрасив конкурс.

На своїй сторінці у Фейсбуці Ксенія написала: «Я прийшла у цей проект задовго до тяжких подій в Україні. Коли розпочалася війна, вирішила продовжувати участь у ньому заради моєї сім’ї та близьких. Мій спортивний шлях розпочався, коли мені виповнилося 17 років.  З маленького містечка з маленькими можливостями я переїхала до великого міста, де почала навчання в університеті. І там зрозуміла, яке велике моє бажання до життя. Вдячна моєму першому тренеру, яка відкрила мені світ аеробної гімнастики. З усіх дівчат вона дала шанс мені (взяла в команду), не дуже впевненій дівчині з маленького містечка, але точно тій, яка хотіла цього найбільше. Через кілька років я відкрила для себе і pole dance (танець на жердині), який став любов’ю усього мого життя».