Про це повідомляє офіційна сторінка системи надання безоплатної правової допомоги.

З його допомогою залучили людей до співпраці з центрами Системи безоплатної правової допомоги. Волонтери допомагали нам у правопросвітницькій роботі, налагоджували взаємодію центрів з надання БВПД з партнерськими організаціями, розміщували інформацію у ЗМІ і соцмережах, здійснювали перенаправлення, комунікували з об’єднаними територіальними громадами, органами місцевого самоврядування.

В умовах воєнного стану волонтерська діяльність набуває особливого значення. Десятки тисяч людей в Україні стали волонтерами та роблять те, що потрібно саме зараз — сортують гуманітарку, допомагають тим, хто залишився без житла, їжі та ліків. Не залишаються осторонь від подій у державі і волонтери системи безоплатної правової допомоги.

Нині ці волонтери разом з фахівцями регіональних, місцевих центрів з надання БВПД в усіх куточках України також працюють, щоб наблизити нашу перемогу.

 «До війни з системою БПД співпрацювали понад 350 волонтерів. Війна внесла свої корективи у волонтерський рух системи. Дехто став допомагати Збройним Силам України, дехто — вимушеним переселенцям, дехто пішов у територіальну оборону… Ми дуже вдячні людям, які у цей складний час залишаються разом з системою БПД», — каже в. о. начальника управління правопросвітництва та вивчення правових потреб громадян Координаційного центру з надання правової допомоги Дар’я Шинкаренко.

Докладніше про різноманітну та корисну роботу волонтерів БПД читайте на нашому сайті, – закликає система «Безоплатна правова допомога» на своїй офіційній сторінці у соцмережі.

 «Голос України».