Серед нагороджених співробітники та офіцери системи МВС України, які захищають суверенітет і незалежність держави, ліквідовують наслідки військової агресії з боку російської федерації.

Було відзначено і внесок рятувальників ДСНС у спільну боротьбу за перемогу - можливість жити у вільній країні, ростити дітей, не ховаючись від обстрілів та пострілів російської армії.

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський зазначив, що це нагородження можливе саме тут, на Михайлівській площі, завдяки тим людям, які змогли зберегти Київщину під час наступу ворога.

"Хочу подякувати за вашу працю, за вашу відвагу, ваш героїзм, за те, що не побоялися ризикнути найдорожчим - життям заради визволення України. Зараз на вас з гордістю дивляться кияни. Я щиро бажаю, щоб ваші діти змогли з такою ж гордістю подивитись на вас в день, коли Україна переможе", - зазначив міністр.

Так, орденами "За мужність" ІІІ ступеня та "Княгині Ольги" ІІІ ступеня були відзначені 40 рятувальників та рятувальниць ДСНС. Усі вони з початку російського вторгнення продовжують виконувати завдання за призначенням і з кожним днем утверджують найкращі якості захисників своєї країни.

"Голос України" приєднується до привітань!