Феєричними дійствами в концертній залі й просто неба музиканти та співаки згаданого творчого колективу підняли бойовий дух колегам-військовослужбовцям. А також подарували гарний настрій і позитивні емоції цивільним мешканцям курортного міста та вимушеним переселенцям, які прибули сюди з фронтових регіонів.

Глядачів захоплювали і майстерність виконавців сучасних музичних композицій, і відточеність та злагодженість їхніх стройових рухів, і непересічні таланти солістів-співаків. Тож дорослі й діти підспівували-підтанцьовували оркестрантам, фільмували їхні виступи на мобільні телефони та, звісно, не шкодували долонь для оплесків.

Особливо проникливим і близьким миргородцям став виступ заступника начальника оркестру підполковника Івана Шерстюка. Він під гітару виконав свою пісню «Привид», яку присвятив нашим військовим льотчикам. Спілкуючись із глядачами, автор і виконавець зазначив, що написати цей твір його спонукав узагальнений образ тепер уже майже легендарного захисника неба над Києвом і Україною.

Та наголосив на тому, що насправді ці люди — крилаті воїни — не з легенди. І привидами вони стають тільки для ворогів, роблячи все для того, щоб після нашої Перемоги справді мирним стало небо над «містом миру» та іншими населеними пунктами України.

Полтавська область.