«Лозанна-Спорт» (Швейцарія) — «Динамо» (Україна, Київ). 2:0. Голи: Койл, 5, 44.

«Динамо»: Нещерет (Бойко, 55), Кравченко, Боль, Біловар (Бурда, 55), Вівчаренко (Дубінчак, 55), Андрієвський (Яцик, 55), Шепелєв (Гармаш, 55), Буяльський (Царенко, 73), В. Волошин (Антюх, 55), Ванат (Малиш, 72), Бєсєдін (Н. Волошин, 55). Тренер — Мірча Луческу.

Лозанна. «Stade de la Tuiliere». 4 050 глядачів. 25 градусів.

Ця подія зібрала чималу аудиторію щирих друзів України, солідарних з нашою боротьбою проти підступного ворога — московського фашизму.

Отже, у своєму другому матчі в Швейцарії «Динамо» зустрілося з клубом, у якого солідна біографія. Він — семиразовий чемпіон країни. Але останнім часом «Лозанна-Спорт» переживає не найкращий турнірний період. За підсумками попередньої першості вона вибула до другого дивізіону. Однак, як показав матч проти динамівців, залишається досить сильною командою.

Кияни діяли старанно, але це був явно не їхній день. Хоча зауважимо, що вони виступали без гравців національної збірної, які незабаром мають повернутися з відпустки.

Основні події відбулися до перерви. Роль першої скрипки зіграв англійський легіонер господарів Койл. У дебюті він наважився на удар із лінії карного майданчика і був правий. М’яч влетів у дальню «дев’ятку». За хвилину до відпочинку англієць оформив дубль. Потужним ударом з гострого кута він відправив м’яч під поперечину.

Наступну зустріч благодійного турне «Динамо» проведе 2 липня проти швейцарського клубу «Сьон». Початок — о 20:00.

***

До «Динамо» вже прибули гравці національної збірної, легіонери Беньямін Вербич і Томаш Кендзьора (повернулися після оренди у польських клубах), а також форвард молодіжки Владислав Супряга.