У пошуках навідника вони тепер бігають селом та обшукують хати, не пропускаючи жодної, і перевіряючи також мобільні телефони мешканців. Не обійшлося без викрадення людей, про які знає голова Чорнобаївської територіальної громади Ігор Дудар.

« Окупанти забрали двох односельців – Сергія Ольгіна й Вадима Черчика. Сергія згодом відпустили, а от місцезнаходження Вадима досі невідоме. У нього нібито знайшли бойові патрони, але, кажуть, що їх залишив у його домівці на зберігання якийсь російський військовослужбовець і потім по них не прийшов. Ні Сергій, ні Вадим не служили на АТО чи в поліції», – розповів Ігор Михайлович.

Прикметно, що в цькуванні селян особисто бере участь і «гауляйтер» Чорнобаївки – колишній директор автостанції Юрій Турульов. Партизани вже організовували на нього замах, підірвавши під машиною фугас. Але ставленик окупантів відбувся переляком і легким скалковим пораненням шиї. Тепер за той переляк мстить: разом з вояками РФ ходить селом і вказує оселі «підозрілих» земляків. При цьому «для конспірації» під час таких походеньок вдягає балаклаву, та його і з прикритим обличчям впізнають, сподіваючись, що вдруге підпільники таки не схиблять.

Херсонська область.