«Штурм» (Австрія, Грац) — «Динамо» (Україна, Київ). 1:2. Голи: Гейлунн, 27, Вівчаренко, 97, Циганков, 112. Перший матч — 0:1.

«Штурм»: Зібенгандль, Газібегович, Аффенгрубер, Вютрич, Данте (Шнегг, 102), Станкович (Фусейні, 102), Гірлендер (Демаку, 102), Прасс (Вельс, 115), Горват (Ланг, 85), Саркарія, Гейлунн (Любич, 75). Тренер — Крістіан Ільцер.

«Динамо»: Бущан, Кендзьора (Караваєв, 71), Забарний, Сирота, Дубінчак (Вівчаренко, 71), Сидорчук, Шапаренко, Шепелєв (Гармаш, 82, Андрієвський, 99), Буяльський, Циганков, Бєсєдін (Ванат, 75). Тренер — Мірча Луческу.

Вилучено Саркарію, 105+1 (друге попередження).

Рефері — Іван Кружляк (Словаччина)

Грац. Стадіон «Грац-Лібенау».

Господарі серйозно налаштувалися взяти реванш. Але відкрили рахунок не одразу, а в середині першої половини зустрічі, коли заволоділи ініціативою. Бущан перед цим кілька разів рятував команду. Але і він — не робот.

Отож під час швидкої атаки господарів Прасс закинув м’яч на Гейлунна, а той з кута воротарського майданчика точно пробив у протихід Бущану під дальню стійку.

Кияни в першому таймі гострих моментів не створили. Після перерви картина на полі майже не змінилася — досить рівне протистояння. Але у динамівців був відмінний шанс забити в час, доданий до основного (90+2), після подачі кутового. Проте удар головою Гармаша відбила поперечина.

Рефері призначив два додаткові тайми. І вже в першому «Динамо» зрівняло рахунок. Циганков зробив передачу на Вівчаренка, котрий відправив м’яч у ворота, влучно пробивши між ногами воротаря. Потім господарі залишилися в меншості, що, зрозуміло, вплинуло на перебіг поєдинку.

Динамівці скористалися форою. В другому екстра-таймі вони заграли спокійніше і впевненіше і вийшли вперед. Ефектним ударом низом відзначився Циганков, якого відмінною передачею знайшов Буяльський.

«Динамо» вийшло до плей-оф, де зустрінеться з потужною «Бенфікою». То буде набагато складніший іспит. До речі, португальська команда легко здолала данський «Мідтьюлланн» (4:1 вдома та 3:1 на виїзд).