Захід «Краща спортивна територіальна громада Дніпропетровщини 2022 року» відбувся у Магдалинівці за програмою обласних сільських спортивних ігор під гаслом «Разом до перемоги» та присвятили підтримці ЗСУ.

Як розповів голова обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Микола Берест, на фінальні змагання завітали понад 240 учасників з Божедарівської, Богданівської, Гречаноподівської, Губиниської, Магдалинівської, Новопавлівської, Нивотрудівської, Петриківської, Покровської, Піщанської, Слобожанської, Троїцької та Червоногригорівської територіальних громад. Кожна громада-учасниця зробила благодійний внесок на підтримку армії.

«Кожна перемога в тилу — у спорті, на робочих місцях, у волонтерській діяльності — це наш внесок у велику перемогу над агресором, яку для нас здобувають Збройні Сили України», — наголосила начальник відділу обласної ради Наталія Попович.

Змагалися у волейболі, міні-футболі, гирьовому спорті, дартсі, настільному тенісі, шахах та шашках. Переможця визначили за найкращими виступами у цих видах спорту. Перше загальнокомандне місце у фінальних змаганнях спартакіади здобула Магдалинівська територіальна громада.

«До складу нашої команди увійшли 18 хлопців та дівчат із семи сіл громади. Вони від самого початку були націлені на гарний результат, адже саме ми приймали змагання. Щасливі, що стали переможцями», — розповів магдалинівський селищний голова Володимир Дробітько.

Нині команда-переможниця готується представляти регіон на Всеукраїнській спартакіаді, яка відбудеться у вересні в Івано-Франківській області.

Дніпропетровська область.

Фото з відкритих джерел.