Та ці фейкові правоохоронці тільки й уміють, що хапати ні в чому не винних людей, і піддавати їх тортурам, вибиваючи зізнання у причетності до українського руху опору. При цьому регулярно створюють "сенсації", повідомляючи про розкриття "страшних злочинів". Та грамотно подавати інформацію також не вміють, через що регулярно сідають у калюжу. Саме так сталося і з "викриттям штабу терористів", про яке чи не в один голос повідомляли найтиражніші пропагандистські ЗМІ в росії.

Вони спантеличили читачів убивчими заголовками типу "Штаб-квартиру терористичної організації виявили в центрі Херсона", "У центрі Херсона накрили штаб "Національного корпусу". Згадуючи про результати обшуку, пропагандони пафосно наголошували, що йдеться про лігво страшенно небезпечних бойовиків та організаторів терактів. Але при цьому в квартирі, де буцімто був той штаб, дивним чином не виявили ані зброї та боєприпасів, ані вибухівки - тільки поліграфічну продукцію, саморобні плакати й трафарети. Однак насправді анекдотичними виявилися "докази", розміщені у телеграм-каналі фейкового "Главного управлєнія МВС в Хєрсонской області", про які росЗМІ не поінформували. Окрім плакатів та брошур, горе-викривачі показали вилучені в "штаб-квартирі"... дитячі надувні кульки жовтого й синього кольору. Це, безумовно, була найстрашніша "зброя" жорстоких терористів, і про неї з насмішкам згадали чимало незаангажованих ЗМІ в Україні.

Насправді ситуація дуже показова: обшукувану квартиру активісти використовували для зберігання агітаційних матеріалів ще з весни. І те, що "лігво бойовиків" у самісінькому центрі міста посіпаки окупантів спромоглися помітити лишень за півроку після окупації, яскраво характеризує їхні професійні якості. З таким тупуватим полюванням на привидів зрозуміло, чому партизанський рух на Херсонщині загарбники не тільки не змогли подолати - він лише набирає сили. У самому Херсоні коригувальники вогню працюють настільки ефективно, що доби не минає без точних влучань ЗСУ у місця скупчення живої сили рашистів та їхньої техніки. Та й колаборантів щотижня підривають чи карають на смерть народним судом. І жодного разу фсб, росгвардія чи псевдополіція не змогли затримати чи бодай точно встановити причетних до таких акцій підпільників. Адже вони тільки й спроможні, що мирний люд кошмарити та за повітряними кульками вганятися.