За даними Генштабу, від ворожих ударів постраждало понад 45 населених пунктів. Найгарячіше було в районах Куп’янська, Спірного, Майорська, Зайцевого, Авдіївки, Новомихайлівки, Опитного та Кам’янки.

Окупанти продовжують активно атакувати в районі Бахмута та Донецька. Вони не лише атакують по землі, а й «прасують» авіаударами. Також ворог продовжує цілити у критично важливу інфраструктуру, знову обстрілявши Слов’янську ТЕЦ.

Уся увага нині прикута до Лимана. Бої за визволення міста досі тривають. Військові експерти неохоче коментують цю тему. Насамперед це пояснюється відсутністю достовірної інформації з місця подій. Ба більше, за місто постійно точаться бої, тому складно орієнтуватися в оперативній обстановці. Головна інтрига зберігається навколо дій наших Збройних Сил на півдні, де триває операція з визволення окупованих територій на правому березі Дніпра у Херсонській області. Подробиць військові не повідомляють. Хіба що ОК «Південь» традиційно зазначило, що наша артилерія та авіація на півдні завдають ударів по пунктах управління, складах з боєприпасами, засобах протиповітряної оборони та пунктах зосередження ворожої артилерії. «Намагання ворога з настанням темряви спрямувати колонну військової техніки по Каховському мосту зупинено контрольним вогневим ураженням. Результати ще розвідуються», — пишуть в оперативному командуванні.