З арифметикою не склалося, а малювання на «відмінно» — за таким принципом окупанти підбивали підсумки псевдореферендуму щодо приєднання до рф.

Воно й не дивно: результати так званого «волевиявлення» аж ніяк не збігаються з реальною кількістю людей, які проживають на окупованих територіях Луганщини.

Після завершення «виборів без вибору» рашисти заявили, що у «голосуванні» нібито взяли участь понад 1,6 млн осіб, і навіть уже намалювали майже 99% голосів «за» приєднання до рф. Утім, навіть приблизні підрахунки є надто далекими від цієї величезної цифри.

«Фальсифікація в дії! — так охарактеризував начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай протизаконне божевілля, що тривало п’ять днів. — Кричущі порушення ми спостерігали на кожному кроці: недотримання таємниці «волевиявлення»; дивні «комісії» з вояками з автоматами; «голосування» у квартирах та кущах; агітація в китайський мікрофон; залякування незгодних; багаторазове «голосування» — навіть без документів, і нарешті — мобілізація».

Численні повідомлення мешканців окупованих міст Луганщини в усіх менеджерах підтверджують, що росіяни брешуть як щодо кількості, так і щодо голосів «за» приєднання до рф. Але ігри в «референдум», у які всі п’ять днів забавлялися загарбники, і без того є марними. Для демократичного світу вони нічого не змінять, бо ціну рашистській брехні давно всі знають! Для правознавців цей фарс із «волевиявленням» — юридично нікчемний. А для Збройних Сил України такі дійства взагалі незрозумілі, оскільки наші захисники готуються до деокупації — попри усілякі там псевдореферендуми!

Луганська область.

Ілюстрація з відкритих джерел.