Під час евакуації на лівий берег Дніпра під обстріл «Хаймарсами» біля Антонівського мосту потрапила колона з трьох автівок. Причому медіа-падальники з рф одразу зчинили ґвалт: мовляв, ЗСУ прицільно били по цивільних, убивши чотирьох і поранивши дев’ятьох мирних жителів. От тільки херсонці одразу ж помітили очевидну нестиковку: обстріл стався приблизно об одинадцятій годині вечора, тоді як баржева переправа поруч з Антонівським мостом працює для цивільних з сьомої ранку до восьмої вечора. В інший час їх від об’єкта окупанти відганяють — можуть і вогонь з автоматів відкрити, як це не раз бувало. То хто ж ті цивільні? Розгадка наспіла вже за кілька годин: «мирні жителі» виявилися тими ж пропагандистами з росії та співробітниками колабораціоністської телерадіокомпанії «Таврія», котрі втікали подалі від контрнаступу ЗСУ! Тому їх як довірених осіб і допустили до переправи у «неправильний» час.

Серед колони «біженців» опинився, зокрема, відомий російський путініст, перший заступник комісії по ЗМІ громадської палати рф Олександр Малькевич, котрий тиняється півднем України вже місяців зо три. Він, на жаль, і під обстрілом залишився цілим та неушкодженим. Бо зліплений з тієї субстанції, яка і в річці не потоне. Тепер кремлівський брехунець скорботно завиває: «Я закривав очі загиблим колегам і витягав з кущів поранених». А як інакше? Накликали війну на чужі землі, раділи розбомбленим українським містам і селам, то не ображайтеся, якщо і вас зачепить.

Про ліквідацію ще одного росіянина Олега Клокова повідомила і заступниця гауляйтера Херсонщини, колабораціоністка Катерина Губарєва: «Серед загиблих є російський продюсер, котрий прибув за покликом серця допомагати Херсону і області». Вочевидь, найкращою «допомогою» з його боку й став перехід у категорію «вантаж 200».

А стосовно ЗСУ, то наші армійці жодних правил війни не порушували. Адже нищили переправу саме тоді, коли цивільних там і близько не повинно бути. Якщо ж там з власної волі опинилася купка рашистів та зрадників, то це був тільки їхній вибір. І пошкодувати можна тільки про те, що не всі з них перестали поганити собою українську землю.

Херсон.