Про це майже цілком серйозно інформує КНП "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва" на власній сторінці підприємства у Фейсбуці.

У повідомленні йдеться, що "новий медик форму отримав і до чергувань готовий"!

Насамкінець автори відкривають завісу таємниці й підсумовують, мовляв, тепер і у них є свій... песик Патрон!

Ну, от тобі й маєш! Не встигли співгромадяни оговтатися після звістки, що в Україні дедалі частіше дітей називають на честь американського протитанкового ракетного комплексу Javelin, який наші військові з успіхом використовують для боротьби з російською ворожою технікою, як нова несподіванка: якщо песик, то неодмінно нехай буде Патроном!

Власників популярного ймення, схоже, стає дедалі більше! З чим ми, звісно ж, поспішаємо привітати КНП "Центр ЕМД та МК"!

От тільки не зовсім зрозуміло, чому саме Патрон? Популярність популярністю, але ж зовсім не за профілем! Чому не Пігулка? Чому не Шприц? Чому, врешті, не Спонжик?!!

Утім, мабуть, господарям таки видніше!

Додамо, що у коментарях до допису читачі-медики діляться спогадами, мовляв, у нас за понад три десятиліття різні були: і Ношпа і Морфін, і навіть Дімедрол! А на 13-й підстанції, кажуть, був собацюра Чарлік. Так він навіть каменюки з землі вивертав - бавився.