На останньому засіданні сесії Закарпатської обласної ради депутати проголосували за введення департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення ОВА до переліку органів управління підприємством "Міжнародний аеропорт "Ужгород".

На підставі цього рішення створили обласну робочу групу, яка вивчатиме стан діяльності летовища та буде напрацьовувати перспективи його розвитку. Про це повідомив перший заступник керівника ОВА, депутат обласної ради Мирослав Білецький.

Тож в обласній військовій адміністрації зібрали членів групи, щоб обговорити низку важливих питань. Зокрема, проведення аудиту авіапідприємства із залученням незалежної аудиторської компанії, збереження спецтехніки та будівництво навісу для неї.

Також розглянули стан реалізації проектів, зокрема за рахунок субвенції з державного бюджету. Ідеться про капітальний ремонт покриття рульової доріжки, покриття перону в зоні терміналу аеродрому, середину портової дороги з твердим покриттям, реконструкцію світлосигнальної системи, аеровокзалу, а також будівництво аварійно-рятувальної станції. Окремо члени робочої групи зосередилися на земельних питаннях.

Закарпатська область.