Про це повідомив голова парламентського Комітету з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак, котрий відвідав деокуповані та прифронтові райони Харківщини.

«Відвідали Лозову і Балаклію. Продовжуємо наш проект з доставки Apple IPad завдяки компанії ASBISc Enterprises дітям зруйнованих шкіл у деокупованих нашими ЗСУ областях. Сьогодні ще 700+ планшетами забезпечили повністю дві школи в Харківській області», — повідомив він у Телеграмі.

Такі самі необхідні для навчання гаджети отримають учні зруйнованої школи в самому Харкові та ще однієї — в Шевченковому.

«Разом майже 1500 дітей будуть забезпечені найсучаснішими планшетами», — підсумував Сергій Бабак.

Гаджети мають захисну плівку і протиударний чохол. А найголовніше — в них уже завантажені всі навчальні програми, застосунки і підручники для навчання навіть за відсутності зв’язку і світла.

«Діти і вчителі шкіл Лозової і Балаклії, остання була декілька місяців під окупацією, — неймовірно круті! Вистояли, відновлюються і продовжують навчати і навчатися, — зазначив народний депутат. — Шана і повага! Шалена! Пишаюсь бути українцем поряд з такими людьми! Саме вони забезпечують майбутнє нашої країни».

Вл. інф.

Фото з телеграм-каналу Сергія Бабака.