Ректор ІФНМУ Микола Рожко (в центрі).

Організатори анонсували його як благодійний. Наспівалися вдосталь, ще й зібрали на потреби 10-ї гірсько-штурмової бригади понад 50 тисяч гривень. Кошти передали через бійців Анатолія Барчука та Миколу Степанчука.

Цей концерт став, мабуть, останнім із серії Розколяди на Прикарпатті, бо відбувся в переддень Стрітення Господнього. І хоч від Різдва був час наколядуватися досхочу, при такій нагоді ще раз пригадали старі й сучасні піснеспіви на прославу Божу представники відділу освітньо-виховної роботи медуніверситету, першокурсники-фармацевти, студенти медичного факультету та фахового коледжу.

Завітали й гості, зокрема випускниця вишу, заслужена артистка Галина Баранкевич із колегою Ксенією Пранничук, заслужений журналіст Богдан Кучер, співачка обласної філармонії Оксана Романюк. На завершення — виступ чоловічої хорової капели ІФНМУ «Сурма».

Модераторка заходу та одна із його організаторок — доктор філософії, голова міського товариства «Просвіта» Марія Гуцол. 

«Різноманітними благодійними заходами ми підтримуємо Збройні Сили, — заявив ректор ІФНМУ професор Микола Рожко. — Чимало наших колег служать і на передовій. Застосовуємо свої знання та досвід на приближення Перемоги».

Голова обласної профспілки медичних працівників Наталія Берчак зазначила, що від початку повномасштабної війни медики Прикарпаття зі своїх зарплат перерахували понад два мільйони гривень на потреби ЗСУ.

Фото автора.