Онлайновий НМТ із математики доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за посиланням, розміщеним на сайті УЦОЯО.

"Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту", - зауважують в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Фахівці центру продовжують готувати демонстраційні варіанти тестів з усієї лінійки предметів НМТ. У центрі нагадують, що під час виконання НМТ вступникам дозволять користуватися довідковими матеріалами (формулами), тож відповідні допоміжні матеріали можна використовувати і під час тренування.

І під час проходження демонстраційного тесту, і під час справжнього НМТ вступник зможе вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи іншого завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримає результат тестування з відповідного предмета. "Якщо у вас наразі повільний Інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп'ютером/з планшетом/телефоном, завантажте файл із демонстраційним варіантом тесту з математики на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними", - роз'яснюють в УЦОЯО.

Вл. інф.

Фото з відкритих джерел.