Поїздка відбулася на запрошення мера міста Таллінна Михаїла Килварта.

Юні одесити відсвяткували в центрі Таллінна День Незалежності України: привітали президента Естонії, представили святковий флешмоб та висловили слова щирої подяки місту-партнеру. У супроводі співробітників Генерального консульства України у місті Таллінні діти здійснили візит до парламенту, зустрілись з віце-мером Таллінна Андрієм Канте, який координує сферу діяльності муніципального департаменту освіти.

У літньому таборі «Туксі» було організовано насичену культурну та розважальну програму. Юні одесити брали участь у різноманітних креативних майстер-класах, квестах, дискотеках, театральних постановках, конкурсах танців, змаганнях з футболу, баскетболу, волейболу, перегляді фільмів тощо.

Крім цього, діти відвідали старовинне місто Хаапсалу, побачили вежу «Білої принцеси» та побували в Музеї потягів. Завдяки естонській стороні діти мали змогу цікаво провести останні дні літнього відпочинку: насолодилися прогулянками на природі, отримали незабутні враження, познайомилися з однолітками, долучилися до спортивних та творчих активностей, поповнили свої знання з естонської мови. А естонцям наші школярі продемонстрували українські культуру, звичаї та традиції.

Одеса.

Фото з відкритих джерел.