Після отримання нагороди хлопець, який їздив на змагання у складі збірної команди України, сказав, що присвячує її своєму татові Максиму, той боронить країну від російських агресорів у складі 120-ї бригади Територіальної оборони ЗСУ.

Після повернення переможця до рідного міста він зустрівся з батьком, який відпросився на декілька днів у відпустку, щоб потиснути руку і обійняти свого чемпіона. Їх обох запросив міський голова Могилева-Подільського Геннадій Глухманюк. Вручив подяки: синові — за здобуття високого титулу чемпіона світу, батькові — за виховання справжнього бійця. Юний спортсмен отримав ще й грошову нагороду від міської влади.

На цьому історія нагородження не закінчилася. До Могилева-Подільського приїжджав командувач Сил територіальної оборони ЗСУ генерал-майор Ігор Танцюра. Він побував у ліцеї № 4, де навчається чемпіон світу. У присутності учнів та вчителів нагородив Ростислава відзнакою і цінним подарунком.

«Батько і син Городинські (на знімку) — наша гордість, — каже Геннадій Глухманюк. — Обидва справжні бійці. Батько Максим пішов захищати рідну землю заради таких дітей, як його син Ростислав».

Як повідомив «Голосу України» заступник міського голови Могилева-Подільського Михайло Слободянюк, юний чемпіон світу Городинський відвідує заняття у місцевій дитячо-юнацькій спортивній школі. Хлопець створений для боксу. Тому тренери прогнозують йому гарне спортивне майбутнє.

Фото з фейсбук-сторінки Могилів-Подільської міськради.