Про це інформують Сили оборони півдня України.


По Одесі війська рф вдарили, імовірно, «Оніксом» і «Іскандером-М». Є влучання у середмістя та по законсервованій промисловій будівлі, відповідно.

«Вибуховою хвилею понівечено кілька багатоповерхових житлових будинків, музей в історичній частині міста, що віднесена до спадщини ЮНЕСКО», – йдеться у повідомленні.
***
Восьмеро місцевих жителів в Одесі отримали поранення внаслідок нічної російської атаки по місту, повідомив у понеділок вранці, 6 листопада, голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.


«Троє з незначними пораненнями отримали необхідну допомогу на місці, п’ятьох ушпиталено. Постраждалі у лікарні отримують всю необхідну допомогу, їх стан стабільний», - написав він у Телеграмі.
Загалом внаслідок атаки в Одесі пошкоджено 20 багатоквартирних будинків, художній музей, понад два десятки автомобілів, інфраструктура.


Відомо, що 15 безпілотників «Shahed-131/136»  сили протиповітряної оборони знищили. Водночас в районі порту пошкоджено складські приміщення, розвантажувальну спецтехніку та автівки з зерном.
 «Влучанням пошкоджено складські приміщення, розвантажувальну спецтехніку, автівки із збіжжям. Пожежу оперативно ліквідовано. 5 місцевих мешканців звернулися по медичну допомогу із різними травмами. Їх ушпиталено», — зазначено у Силах оборони півдня.


Також ворог спрямував протирадіолокаційну ракету Х-31П по Херсону.
«Вона пошкодила 5-поверховий житловий будинок. Інформації про постраждалих немає»,— йдеться у повідомленні.
Окупанти випустили по Миколаївщині ракету Х-59, але її знищено силами протиповітряної оборони.

Фото з відкритих джерел.