Відкрив навчання для представників місцевих і релокованих підприємств заступник голови ОВА Василь Іванчо: «Така кількість зацікавлених осіб свідчить про те, що ми рухаємося в правильному напрямку і спільно з партнерами проводимо корисні заходи.

Наше завдання — створити всі умови для того, аби робота бізнесу була простішою та комфортнішою як стосовно експортної діяльності, так і в інших сферах».

Варто наголосити, що зовнішньоекономічна діяльність — один із ключових напрямів, який сприяє розвитку прикордонного Закарпаття і України загалом, тому вивчення різних тонкощів важливе й потрібне.

На тренінгу кваліфіковані фахівці розповідали про питання виходу на міжнародну арену й пошуку ринків, діджиталінструментів, документального супроводу, логістики, фінансів тощо.

«Школу експортера», констатують в облдержадміністрації, втілюють за підтримки Програми розвитку ООН у межах реалізації проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання просування експорту з регіональним розвитком та Цілями сталого розвитку», який фінансується урядом Німеччини.

Ужгород.