Громадська організація об’єднала кілька десятків підприємців малого та середнього бізнесу області. Її завдання — напрацювання та реалізація спільних соціальних проектів із залученням представників бізнесу і влади. До асоціації увійшли відомі в регіоні власники та керівники підприємств. Вони надають професійні консультації новоствореному та релокованому бізнесу, навчають молодь підприємництва та підтримують молодіжні ініціативи, беруть участь у міжнародних виставках та грантових програмах.

Асоціація налаштована на співпрацю та запрошує до своєї спільноти представників бізнесу усього регіону. А в подальших планах — розширення громадської діяльності й за межами області.

Як пообіцяла Віолета Лабазюк, ініціативи, що пропонують підприємці, будуть доведені до тих гілок влади, які зможуть прийняти відповідні рішення для втілення їх у життя, адже обласна рада завжди налаштована на співпрацю з бізнесом та громадськістю.

Учасники зустрічі обговорили стратегію економічного розвитку Хмельниччини в умовах невизначеності та проблеми адаптації до нових викликів.

Хмельницька область.

Фото Хмельницької обласної ради.