Про потребу Сил оборони в озброєні, Перемогу у війні на умовах України та вступ нашої держави до ЄС говорила народна депутатка України, лідерка партії «Голос», віцепрезидентка ALDE Кіра Рудик на зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом ФРН в Україні Мартіном Єґером.

«Німеччина — наш великий друг і надійний партнер. У Німеччини чітка позиція — повна підтримка України на важливих напрямах: збройна підтримка, Перемога у війні на умовах України та вступ нашої держави до ЄС.

Німеччина сьогодні залишається лідером зі збройної підтримки України у протидії російській агресії — Київ найбільший отримувач зброї від Берліна. Тільки за дев’ять місяців минулого року сума поставок становила 3,3 мільярда євро», — підкреслила лідерка «Голосу».

Окрім зброї, важливим напрямом є і шлях України до ЄС, на якому Києву ще багато чого треба зробити.

«Говорили про наш шлях до ЄС і ті завдання, які ми маємо виконати як держава: реформи та законодавчі зміни. Зачепили тему конфіскації заморожених російських активів і на цьому напрямі домовились працювати далі», — резюмувала народна депутатка.

На знімку: зустріч народних депутатів України з Надзвичайним і Повноважним Послом ФРН в Україні Мартіном Єґером (п’ятий ліворуч).

Фото з особистого архіву народної депутатки.