Цього разу на запит військовослужбовців передали позашляховик. Народний депутат з Кіровоградщини вважає своїм обов’язком допомагати ЗСУ аж до цілковитої Перемоги над ворогом...

«Коли є змога — треба допомагати. Кожен свідомий громадянин має розуміти, що наша Перемога залежить тільки від нас. Автомобіль вдалося передати особисто командиру батальйону, в якому служить чимало моїх земляків. Я переконаний, що підтримка захисників під час війни дуже важлива і має бути постійною. До самої ПЕРЕМОГИ! Тому бажаю, щоб ця та інші передані автівки вірно служили на бойових позиціях наших бійців», — зазначив у коментарі «Голосу України» Ігор Мурдій.

Лише впродовж минулого року завдяки зусиллям народного обранця на потреби захисників на різних напрямках ведення бойових дій вдалося передати автомобіль швидкої медичної допомоги Mercedes-Benz Sprinter, вантажний автомобіль Iveco, модернізований автомобіль КрАЗ та позашляховик Mitsubishi. Для медичних потреб парламентарій передав захисникам автомобіль Volkswagen Transporter.

«Зазвичай вдається особисто зустрічатися з військовими для передачі автомобілів, обладнання чи комплектуючих. З багатьма бійцями тримаємо постійний зв’язок, тож коли в підрозділу виникає певна потреба — намагаємося реагувати на неї якомога оперативніше. Так само, коли йдеться про ремонт переданих автомобілів, які на фронті досить швидко виходять з ладу. Цьогоріч уже є низка запитів, тож працюємо над подоланням перешкод для їхнього виконання», — додав Ігор Мурдій.

Варто зазначити, що підтримка військовослужбовців — у пріоритетних напрямах роботи команди народного обранця від початку повномасштабного вторгнення. Ігор Мурдій неодноразово відвідував зони ведення бойових дій для передачі обладнання, гуманітарної допомоги, медикаментів та дронів-камікадзе захисникам. Так, минулого року наші воїни отримали FPV-дрони з усіма необхідними додатковими комплектами обладнання. Йдеться про монітори, підставки, окуляри та інші складові, які використовуються багаторазово. Також військовослужбовці отримали й прилади Starlink для забезпечення зв’язку та медикаменти.

На знімку: Ігор Мурдій (ліворуч) передав комбату Кропивницького батальйону ТРО (праворуч) ключі від чергового позашляховика.

Фото з особистого архіву народного депутата.