Про це Заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк написала у Фейсбуці.

«Мої щирі вітання нашим друзям з Конфедерації українців Латвії «Віче»! Із перших днів повномасштабного вторгнення ця спільнота робила і продовжує робити все можливе, щоб допомагати Україні.

Волонтерами конфедерації було організовано та здійснено 55 конвоїв з гуманітарною допомогою: військовим на передовій, лікарням, цивільному населенню та навчальним закладам.

Низку проектів ми реалізували разом. Зокрема спільними зусиллями була надана значна допомога курсантам і курсанткам нашого підшефного Одеського військово-морського ліцею ім. Безкоровайного», – йдеться у дописі Олени Кондратюк. 

Віцеспікерка подякувала Конфедерації українців Латвії «Віче» за всі добрі справи, які допомагають наближати нашу спільну перемогу.

А на сторінці Конфедерації українців Латвії «Віче» у Фейсбуці наголосили:

«Все це є можливим завдяки підтримці  потужних Латвійських партнерів та небайдужих людей! Вся наша діяльність спрямована на перемогу, і тому ми відзначаємо цей день нашим гуртуванням у концерн добрих справ. Низький уклін Латвії та нашим військовим за плідну працю і віру в майбутнє! В єднанні наша сила! Разом що перемоги! Uzvarēsim kopā!»

Підготувала Марта БУК.

Фото зі сторінки олени Кондратюк у Фейсбуці.