Микола Кучер (на знімку в центрі) поділився враженнями від чергової поїздки до наших військових. Він побував у підрозділах 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка та 46-ї окремої десантно-штурмової бригади. Нині вони тримають фронт на Донецькому напрямку. Передав військовим технічні засоби, необхідні для боротьби з ворогом. У цих підрозділах, за словами парламентарія, служить багато земляків. Є військові з інших регіонів і навіть інших держав.

«Багатьох з них ми вже знаємо в обличчя, з багатьма працювали, є знайомі, друзі, рідні, — написав на своїй сторінці у Фейсбуці Микола Кучер. — Уже наступного дня отримали від них відеоматеріали роботи наших крилатих «подарунків». Військові показали, як використовують їх для знищення ворожої техніки та живої сили».

 

Парламентарій зазначив, що приємно чути, коли допомогу також надають громади міст і сіл, окремі люди. Назвав Ладижинську міську громаду, яка нещодавно придбала якісні дрони за кошти бюджету. Згадав рідну сестру Галину, вона разом зі своєю родиною за власні кошти придбала дрон «Мавік» і передала через брата військовим 59-ї бригади. У поїздці йому допоміг земляк Леонід Лобань, з яким не раз вирушали в дорогу до військових, починаючи з 2014 року.

Крім технічних засобів, передали смачні гостинці від небайдужих мешканців села Басачилівка Тростянецької громади, рідного для депутата селища міського типу Тростянець та міста Ладижин, колективів навчальних закладів міста енергетиків.

«З такою підтримкою неодмінно переможемо!» — наголошує парламентарій. А ще він поділився фотознімками з поїздки. На них — зруйновані будинки. «Ось на що перетворює українські міста «рускій мір», — читаємо текст під світлинами. — Важко збагнути, що ще два роки тому тут спокійно жили люди, будували плани на майбутнє, допоки путін не прийшов на нашу землю війною. Настане час — і ми обов’язково все відбудуємо! А зараз головне — допомагати захисникам країни наближати нашу Перемогу!».

Фото зі сторінки Миколи Кучера у Фейсбуці.