У цьому переконаний народний депутат Іван Чайківський («За майбутнє») (на знімку). Саме так, за його словами, можна охарактеризувати приїзд делегації Латвійської республіки на Тернопілля.

«Делегація під керівництвом Державного секретаря Міністерства економіки Латвії Едмундса Валантіса та Надзвичайного і Повноважного Посла Латвійської республіки в Україні Ілгваса Кляви відвідала Тернопільщину», — повідомив парламентарій у Фейсбуці, додавши, що мав нагоду бути в складі цієї делегації на Індустріальному парку (огляд потужностей одного з релокованих підприємств) та в рамках знайомства з діяльністю агропідприємства закритого виробничого циклу.

Одним із ключових етапів візиту депутат назвав проведення бізнес-форуму для підприємців Тернопільської області з анонсом можливостей латвійських партнерів.

«Важливо, що робота нашої обласної ради дає конкретні результати: було підписано два меморандуми про співпрацю, які дадуть змогу поглибити бізнесові стосунки між країнами», — зауважив І. Чайківський, додавши, що для Латвії такі зустрічі — це пошук нових товарів, в яких виникла потреба після відмови від російських. А для нашого бізнесу — це контракти з перспективою виходу на ринки ЄС.

Вл. інф.

Фото зі сторінки Івана Чайківського у Фейсбуці.