«Завдяки нормальній роботі дипломатичних представництв наші люди бачать, що лідери світу з нами і що ви вірите в Україну, довіряєте нашій державі», — сказав Президент. «24-й рік — особливий, бо саме в цей рік ми маємо зробити якнайбільше з погляду нашої здатності завершити цю війну згідно з фундаментальними основами міжнародного права. Відповідно, на цей рік ми маємо кілька абсолютно конкретних завдань», — заявив Володимир Зеленський, озвучивши три найголовніші з них.

По-перше, безумовним пріоритетом є захист наших людей від російського терору. «Ми надзвичайно вдячні кожній державі та кожному лідеру, які надають Україні та нашим людям оборонну, макрофінансову та гуманітарну підтримку. Особливо я вдячний за програми довготривалої підтримки — і оборонної, і фінансової», — зазначив Президент.

Друге. Україна запропонувала Формулу миру, яка здатна відновити повну силу міжнародного права, порушеного росією, і принести справжній та чесний мир. А також повернути додому, в Україну, наших людей: депортованих дітей і дорослих, полонених та українських політичних бранців.

Третє. «Україна запрошує всі поважні держави та компанії до оборонної співпраці. Маємо спільно працювати над тим, щоб росії не вдавалося обходити санкції світу. І ще один аспект — це російські активи. Що швидше вони будуть конфісковані, то швидше путін відчує справжню ціну агресії проти міжнародного права», — наголосив Президент.