7 жовтня. Краків. Президент України Віктор Янукович, Президент Республіки Польща Броніслав Коморовський, Федеральний Президент Німеччини Йоахім Гаук під час робочого візиту Віктора Януковича до Республіки Польща.

8 жовтня. Микола Мартиненко, Арсеній Яценюк, Петро Порошенко  під час пленарного засідання Верховної Ради України на якому, зокрема, прийнято Закон «Про схвалення рішення Президента України про направлення національного контингенту для участі України в операції «Океанський Щит» та в операції Європейського Союзу «EU NAVFOR ATALANTA».

9 жовтня. На території Навчального центру ГУМВС України в Києві відбулися спільні навчання з надання невідкладної медичної допомоги МВС, СБУ, Міністерства оборони та інших силових відомств.

10 жовтня. У столичному «Експоцентрі України» відкрито ХVІ сільськогосподарську виставку «Фермер України-2013».

11 жовтня. Круглий стіл у Верховній Раді з питань євроінтеграції за участю голови Представництва ЄС в Україні Яна Томбінського, комісара ЄС з питань розширення та європейської політики сусідства Штефана Фюле, Голови Верховної Ради України Володимира Рибака, Прем’єр-міністра України Миколи Азарова (зліва направо).

12 жовтня. Харків. На площі Свободи студенти харківських вузів (майже 700 осіб), встановили новий рекорд, влаштувавши наймасовіше віджимання в Україні.

13 жовтня. Запоріжжя. Учасники військово-історичної реконструкції бою з нагоди 70-ї річниці визволення міста від нацистських загарбників.

Сім днів з життя країни очима фотокореспондентів «Голосу України», прес-служби Президента України, Укрінформу та УНІАН