Івано-Франківським міським судом винесено вирок у справі 28-річного мешканця міста, який 14 лютого цього року у вестибюлі нічного клубу, в обласному центрі, з травматичного пістолета вистрелив у голову молодій дівчині. 
«Голос України» уже повідомляв, що студентка святкувала День закоханих у колі друзів. До трьох подруг підійшов незнайомець і почав чіплятися до однієї з них. Потерпіла Вікторія Пилипів стала на захист товаришки. Тоді молодик дістав з кишені травматичний пістолет, приставив дівчині до лівої скроні і холоднокровно вистрелив. Далі спокійно розвернувся і вийшов з клубу.
Досудовим розслідуванням було встановлено, що постріл здійснив Віктор Корягін. Понад два місяці івано-франківські правоохоронці розшукували зловмисника. 
А Вікторія з важкою травмою голови тривалий час пролежала в обласній клінічній лікарні, пережила низку операцій.
Під час судового засідання обвинувачений повністю визнав свою провину, підтвердив обставини вчиненого злочину та розкаявся. Однак суд не знайшов пом’якшувальних обставин у справі та призначив суворе покарання. Згідно з ч. 2 ст. 15, п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «валентинівський стрілець» має відсидіти десять років.
Івано-Франківськ.