щодо проведення слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці на тему: «Актуальні проблеми організації та фінансування санаторно-курортного лікування застрахованих осіб в Україні»
Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці інформує про проведення у вересні 2013 року слухань на тему: «Актуальні проблеми організації та фінансування санаторно-курортного лікування застрахованих осіб в Україні».
Враховуючи суспільне значення цього питання, до участі в слуханнях будуть залучені представники державних установ, санаторно-курортних закладів, сторін соціального діалогу, наукових установ, громадськості.
З метою отримання всебічної, об’єктивної інформації та її дослідження, узагальнення і прийняття відповідного рішення стосовно питань у наданні санаторно-курортних послуг застрахованим особам, комітет звертається до всіх зацікавлених осіб з проханням надсилати свої пропозиції, зауваження, відгуки, приклади із життя, що стосуються цієї теми.
Зокрема, планується розглянути проблеми щодо організації та фінансування санаторно-курортного лікування, невчасного проведення тендерних закупівель, укладення договорів з надання послуг санаторних та інших оздоровчих закладів, надання із запізненням путівок застрахованим особам, постійної зміни закладів оздоровлення, що надають санаторно-курортні послуги і якості цих послуг, недостатності фінансування зазначених закладів та зменшення кількості осіб, які можуть оздоровитись, якість надання послуг, доступність інформації з цього приводу як для страхувальників, так і для застрахованих осіб та інші важливі питання.
Комітет звертається до юридичних осіб усіх форм власності та фізичних осіб, громадських організацій, громадян з проханням висловити свої думки, бачення та проблеми, з якими стикалися стосовно отримання санаторно-курортних послуг.
Учасників громадського обговорення просимо надсилати до 01.09.2013 р. у письмовій формі із зазначенням усіх своїх реквізитів до Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці свої пропозиції (зауваження) на адресу: 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 5, Верховна Рада України, Комітет з питань соціальної політики та праці, або на електронну адресу:
vaschenok@rada.gov.ua
rudenko@rada.gov.ua
Петро ЦИБЕНКО, голова комітету.