До Дня Перемоги
 
Нову концертну програму з пісень і віршів, що звучали на фронтах Великої Вітчизняної війни, підготував академічний камерний хор «Вінниця» під керівництвом народного артиста України, почесного громадянина міста над Бугом Віталія Газінського.
— Творчий проект «Парад солістів камерного хору — учасникам Параду Перемоги» стане подарунком для тих, хто визволяв нашу землю від ворога в роки минулої війни, — каже головний фахівець відділу культурно-мистецьких закладів департаменту культури Вінницької міськради Людмила Локаєнко. — Солісти в супроводі камерного хору виконають пісні на вірші Костянтина Сімонова, зокрема, прозвучить улюблений не тільки фронтовиками твір «Жди меня...». У другій частині програми глядачі почують відомі твори вітчизняних та зарубіжних класиків, що є основою репертуару камерного хору. Ветерани зможуть відвідати концерт за безплатними запрошеннями.
З новою програмою артисти виступлять у залі Вінницької обласної філармонії за два дні до 68-ї річниці Великої Перемоги. Квитки на святковий захід продають в касах філармонії.