Бувають у житті такі ситуації, коли реально не знаєш, куди подітися. Ти відчуваєш безмежність своїх дій, силу любові, які вербують твій розум. Ти знаєш, що кохаєш саме Його, але... також не забуваєш про іншого, бо почуття ще не згасли. Що це за кохання на трьох? Ці почуття теперішні чи минулі? Ставиш собі запитання і не знаєш відповіді. Її не існує. Даючи обіцянки одному, ти позбавляєш шансу другого, який клянеться тобі у вічному коханні.

Щодня листуючись з одним, ти гаєш час справжнього кохання: а він давно тебе любить і ладен зробити все на світі, щоб ти була поруч. Дивлячись на твою фотографію, задається питанням: «Чому? Я віддав їй усю свою душу, хочу, щоб вона була щаслива, хоч і не зі мною. А вона розриває моє серце на шматки...»
А ти заплуталася поміж двох сосен. Не можеш спокійно сидіти, їсти, щось вирішувати — всі думки про них. Ти знаєш, що тільки один тебе насправді кохає, а другий тільки захоплюється. Що робити? Невже це омана? Відчувати серцем чи розумом? Неможливо кохати обох, бо мить вибору все одно настане. І доведеться приймати рішення: хто для тебе важливіший і миліший? Хто ладен покласти всі сили задля тебе, а не просто кидається обіцянками. І тільки серце допоможе обрати справжнє кохання. Все залежить від тебе, тільки від тебе...
Олександра Давидова, медіа-школа «Абітурієнт».