Розшифровку чорних скриньок з літака Ан-24, який зазнав аварії 13 лютого в Донецьку, буде завершено протягом місяця з моменту авіакатастрофи. Про це заявив у Донецьку Генеральний прокурор Віктор Пшонка. 

За його словами, у слідства залишилося три версії причин трагедії, які мають відношення до професіоналізму пілотів та технічного стану повітряного судна. Крім того, встановлено, що в літаку перебувало 39 пасажирів та 9 членів екіпажу (раніше називали цифру в 52 особи). Серед пасажирів двоє летіли без квитків.

У Донецьку Віктор Пшонка представив нового прокурора області. Ним став Олег Сюсяйло, який раніше обіймав посаду першого заступника прокурора області. Попереднього керівника правоохоронного органу Володимира Вишинського переведено на роботу до Генеральної прокуратури. Олег Сюсяйло працює в органах з 1994 року.

Генеральний прокурор також прокоментував журналістам протести працівників авіакомпанії «Донбасаеро», які у вівторок пікетували обласну раду, привертаючи увагу до виплати заборгованості із зарплати. «Є реальна заборгованість з виплат заробітної плати, вона становить понад 6 мільйонів гривень. Хто дозволив людям не платити заробітну плату? З порушенням закону 442 працівників поставлено на межу звільнення. Я дав завдання новому прокурору оперативно в цьому розібратися», — сказав В. Пшонка.