Понад три тисячі чоловік — підприємці, інвестори недобудованого житла, власники гаражних кооперативів, працівники комунального підприємства «Одеська міська госпрозрахункова поліклініка», що ліквідовується, зібралися у вівторок на пікет біля міськради. Люди вимагали  зберегти медичний заклад та не чіпати гаражі, які планують знести найближчим часом. На Думську площу вийшли і ті, хто протестує проти незаконної забудови прибережної та зеленої зони міста. Серед вимог пікетувальників — справедливий, в інтересах громади, розгляд земельних питань, винесених цього дня на розгляд сесії міськради.
Захисників тварин, які приєдналися до протестів, турбує те, що в обласному центрі зафіксовано чимало випадків жорстокого поводження з чотирилапими. Їх власники, хоч і заробляють на фотосесіях з мешканцями домашніх зоопарків, здебільшого тримають братів наших менших голодними. Люди розгорнули плакати із закликами припинити знущання з тварин.
Чи почують у кабінетах міськради ці та інші вимоги, невідомо. Адже до протестувальників ніхто з депутатів не вийшов, а представників громадських організацій на сесію не пустили.