Тіло дев’ятирічної мешканки Горлівки, яка зникла 2 січня, через добу знайшли в контейнері для сміття. Про це 4 січня повідомила прес-служба прокуратури області. На тілі дитини виявлено численні пошкодження в ділянці шиї та статевих органів. За даними судмедекспертизи, смерть настала внаслідок асфіксії (задушення).
Батьки дівчинки, які повідомили про зникнення доньки, розповідали, що та гуляла біля дому, а потім пішла в невідомому напрямку. Самостійні пошуки не дали результату, і родина звернулася до правоохоронців. Для пошуків був задіяний весь особовий склад горлівського гарнізону міліції, зазначили у відділі зв’язків із громадськістю ГУМВС України в Донецькій області. Обстежили всі райони і селища міста, опитували громадян, оголосили про розшук через засоби масової інформації. На місце пригоди виїжджали керівники обласної міліції та прокуратури.
Злочин кваліфікований як умисне вбивство та зґвалтування малолітньої. Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Міліція вживає заходів для встановлення і затримання підозрюваного в скоєнні злочину. Максимальна санкція — довічне ув’язнення.