Унаслідок трагедії, що сталася 30 грудня, один чоловік загинув та 14 залишилися без даху над головою. З’ясувалося, 32-річний племінник власника однієї з квартир влаштував у житловому помешканні склад піротехніки, а також зберігав два балони з гелієм. Чоловіка знайшли мертвим під завалами.

Зруйновано конструкції у п’яти квартирах: 13 особам дали тимчасовий притулок родичі, а одну потерпілу пенсіонерку переселили до гуртожитку. У міській раді створено робочу групу із ліквідації наслідків надзвичайної пригоди. У вівторок та середу тривали роботи із вивезення сміття та очищення тротуару. Як повідомили у міській раді, у понеділок було відновлено електропостачання в усіх найближчих будинках, за винятком двох квартир потерпілого будинку. Мешканці будинків, сусідніх зі зруйнованим, зустріли Новий рік із електрикою та газом. А ось у потерпілій будівлі газ не встигли підключити.

На розбиранні завалів було задіяно дев’ять рятувальників аварійно-водолазної служби міської ради та вісім співробітників комунальних підприємств міста. Працювали спецтехніка та інше спорядження. Рятувальники також допомогли відновити покрівлю в одному з сусідніх будинків.