Працівники відділу з правоохоронних питань посольства США в Україні ознайомилися у Миколаєві з діяльністю Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в області. 

Колеги з-за океану поділилися досвідом роботи своїх лабораторій та спільно обговорили перспективи подальшої співпраці у рамках міжнародного проекту ІСІТАР, зокрема щодо проведення міжлабораторних порівняльних досліджень різноманітних об’єктів.

Вони хотіли упевнитися в якості широкого спектра робіт, що їх виконують працівники лабораторій НДЕКЦ при УМВС. Йдеться про балістичні дослідження вогнепальної зброї та боєприпасів, трасологічні експертизи пломб та запорно-пломбувальних пристроїв, комп’ютерно-технічні експертизи цифрових носіїв інформації, наркотичних засобів (амфетаміну, метамфетаміну, кокаїну, героїну, трамадолу) та молекулярно-генетичні експертизи.

Начальник сектора дослідження документів та почерку НДЕКЦ при УМВС Ганна Сологуб знайомить американських гостей з напрямками роботи очолюваного нею підрозділу.

Фото надане СГЗ УВС України у Миколаївській області.