У Дніпропетровській обласній раді пройшов семінар-тренінг для державних адміністраторів міських дозвільних центрів області. Його було проведено завдяки реалізації спільного проекту обласної ради, громадської організації «Агенція регіонального розвитку Дніпропетровської області» та Міжнародного фонду «Відродження».
— Головною метою цього проекту є підвищення ефективності, якості та прозорості надання адміністративних послуг і дозвільних документів органами виконавчої влади та місцевого самоврядування відповідно до європейських стандартів, — зазначив голова обласної ради Євген Удод. — Упорядкування системи адміністративних послуг в Україні та поетапне переведення їх в електронний вигляд є головною передумовою наближення влади до кожного громадянина, задоволення його потреб, захисту прав та свобод.
Одним з найдійовіших механізмів досягнення цієї мети, вважають чиновники, є впровадження регіонального віртуального офісу надання адміністративних послуг на базі обласного, 13 міських та 22 районних дозвільних центрів, а також можливість отримати послуги за принципом «єдиного вікна» з використанням функції «електронного кабінету».
Дніпропетровськ.