Таку оцінку виданню дають донецькі читачі
«Голос України» проводить зустрічі із читачами в Донецьку. У четвер на поштамті відбувся традиційний День передплатника, а у п’ятницю журналісти та клієнти стали учасниками заходу, приуроченого до професійного свята — Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку. Центральну залу поштамту прикрасили повітряними кульками, лунала музика, а відвідувачів зустрічали поштові працівники і представники преси.
«Передплата на періодичні видання — важлива частина нашої роботи. І зв’язківці, і журналісти працюють разом, адже результат залежить від роботи кожного із нас, — зазначив начальник центру поштового зв’язку № 1 (Донецький поштамт) Віктор Коряжкін. — На моєму робочому столі лежить чимало видань, але «Голос України» завжди читаю з уважністю, стежу за серйозними проблемами, які ви порушуєте».
На думку керівника поштамту, головною проблемою передплатників та зв’язківців залишається стан поштових скриньок: 80—85 відсотків із них потребують заміни або ремонту. Виділяти гроші на це повинні балансоутримувачі будинків — ЖЕКи чи товариства співвласників багатоквартирних будинків. І хоча на благоустрій обласного центру останнім часом витрачається чимало коштів, скриньки залишаються поза увагою. «Одна секція на шість абонентів коштує 600 гривень, це по 100 гривень з квартири. Із установкою — близько 130 гривень. Чи дозволить собі пенсіонер такі витрати? Навряд чи. Тому коло читачів звужується», — пояснює Віктор Коряжкін. 
І це — не єдина проблема, підказана читачами. «Подобається, що у вашій газеті все написано доступною мовою, — зізналася Світлана Рижкова, яка передплачує «Голос України» два роки. — Хотілося би бачити побільше практичних порад із виховання дітей, вибору товарів. Добре, що ви пишете про простих людей, про їхнє життя».
Ветеран війни Георгій Лагода — передплатник із більш ніж двадцятирічним стажем: читає газету з першого дня. «Видання корисне і цікаве, необхідне кожному. Подобається, що ви нічого не приховуєте, займаєте чесну позицію, не боїтеся критикувати керівників різного рангу. І пишіть побільше про футбол, адже кожен хоче читати про улюблену команду та підтримувати її».
А ми, «команда» журналістів, вдячні за підтримку нашим читачам. Адже завдяки їм з’являються на сторінках цікаві і гострі публікації. Залишайтеся з «Голосом» і в 2013 році!
На знімку: Віктор Коряжкін постійно читає «Голос України», адже ця газета об’єктивно висвітлює проблеми галузі поштового зв’язку.
Фото автора.