В Одеській області до опалювального сезону повністю підготовлено об’єкти соціальної сфери. Це — всі 728 загальноосвітніх шкіл, 481 дошкільний заклад, 432 лікувально-профілактичні установи, а також котельні, які опалюють цю інфраструктуру.
До нового опалювального сезону підготовлено майже 11 км теплових мереж, понад 179 км водопровідних і 42 км 600 м каналізаційних мереж.
Підготовлена також спеціальна техніка, перевірено багато будинків і системи їхнього опалення й водопостачання. Усього виконано робіт на загальну суму понад 65 млн. гривень.
...у Борщах пройшло свято «Варись, варись, борщику!»
Місцеві кулінари нагодували борщем із села Борщі всіх охочих, артисти з районного Центру культури та дозвілля виступили з концертною програмою, а кухарі Галина Мірлян і Наталя Побережна отримали подяки за приготування смачної страви.
Як розповіла голова сільради Валентина Правенко: «Цим веселим дійством ми влаштовуємо незвичайну зустріч, присвячену одній із найголовніших страв українців — борщу. А ще — вшановуємо осінь за те, що принесла нам щедрі дари. Наше село посідає друге місце в Україні серед населених пунктів, які мають гучні назви. А український борщ має статус найкращого борщу».
Одеська область.