Унікальний благодійний народний календар «Заквітчана пісня» презентували в Кіровограді. Всі кошти від його продажу передадуть дітям з родин героїв-кіровоградців, які загинули на сході. Ілюструють видання самобутні роботи відомої кіровоградської художниці, заслуженого майстра народної творчості Лариси Зоріної. А ще на нього не встановлено фіксованої ціни. Купуючи календар, кожен платить таку суму, яку продиктує його серце. Ідея створення видання належить народному депутату України Станіславу Березкіну.

На знімку (зліва направо): заслужений майстер народної творчості Лариса Зоріна та член правління Благодійного фонду «Добротвір» Станіслава Березкіна Ірина Березкіна.

Фото автора.

Усі, хто забажає долучитися до благодійної справи, можуть вільно придбати календар у центральному відділенні обласної дирекції «Укрпошти», в книжковому магазині «Букі», в ГО «Спільна дія», або ж перерахувавши кошти на розрахунковий рахунок 26009431515 ЄДРПО 38540227, МФО 380805, АТ «Райффайзен Банк Аваль» м. Київ, призначення платежу: «Благодійний внесок «Допомога дітям військових, загиблих в АТО».